Szekszárdi Nyomda Kft.
   

 
  
 
 


Pályázat
   Kreatív termékek fejlesztési hátterének kialakítása a Szekszárdi Nyomda Kft.-nél

A projekt azonosító száma GINOP-2.1.8-17—2017-02012
A kedvezményezett neve: Szekszárdi Nyomda Kft.
A projekt címe Kreatív termékek fejlesztési hátterének kialakítása a Szekszárdi Nyomda Kft.-nél
A szerződött támogatás összege 11838 460 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50 %


A projekt tartalmának bemutatása

Cégünk a rendszerváltás óta az egyik legnagyobb hazai naptár- és könyvgyártó nyomdává fejlődött. Nevünk, 150 éves múltunk, szaktudásunk, a jövőbe vetett hitünk garancia a folyamatos, magas színvonalú munkára. A hagyományos termelési kapacitást igénylő partneri kör mellett kiemelten fontos, hogy piacunkat a saját kezdeményezésű-fejlesztésű, kreatív termékek piacán is ki tudjuk alakítani. Az általunk végzett kutatás során megkerestünk különböző cégeket, és azt tapasztaljuk, hogy a személyre szóló, egyedi tervezésű, kreatív részeket tartalmazó termékekre van igény – elsősorban céges marketing anyagok, céges arculattal és sajátos elemekkel ellátott használati eszközök/segédletek, illetve speciális marketing célú, arculati elemekkel ellátott csomagolási anyagok terén tudunk jelentős piacot szerezni. A piaci áttöréshez több saját tervezést, kreatív közreműködést igényel majd, és néhány technológiában javítanunk szükséges a meglévő hátterünket.

A színmérő a precíz automatikus színbeállításhoz szükséges; használatának következtében amellett, hogy az átállási idők rövidülnek (ez hatékonyabb munkavégzést fog jelenteni), pontosabbá, és automatizálttá teszi a rendszert, így a minőség javul, és a selejtképzés jelentősen fog csökkenni.

A fenti technológia kiegészítéseként a fóliázó kasírozó gép feltétlenül szükséges a megfelelő felületminőségek kikészítéséhez.

A beruházás során beszerzésre kerülő szoftver a nyomdai előkészítés fontos eszköze. Az előkészítés pontossága, áttekinthetősége nagyon fontos, felhő alapú megoldásokkal az ügyfél is bevonható lesz a nyomdai munkálatok elkezdése előtti döntésekbe. A nyomdagépekhez kiközvetített anyag minősége ezen a szoftveren is fog múlni. Széleskörű fájlkezelési lehetőségeivel alkalmas lesz a különféle, ügyfelektől érkező mindenféle típusú fájlok fogadására, illetve azoknak a felhasználására a nyomdai előkészítés során.

A fenti beszerzések következtében sikerül majd új típusú kreatív anyagokkal a piacon megjelenni. Emellett az eszközök illetve a szoftver a termelés hatékonyságát is javítani fogja, csökkennek az átállási idők, csökken a selejt is.

A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2018. október 1.


 
 
Kezdlap | Trtnete | Termkeink | Gpparkunk | Partnereink | Naptrruhz | Kapcsolat |